close

  Book Your Myanmar Tour  Circuite Myanmar/Birmania 2020-2021

  MyanMarmels Travel & Tours este o agenție de turism  licentiata in Myanmar cu capital românesc, înființată în  Myanmar  din anul 2014 ce oferă tururi individuale  și Circuite Myanmar (Birmania), Asia și servicii complete incluzand bilete de avion domestice, tururi de o zi, circuite Myanmar si  cazare in regim hotelier.

  Descoperă Myanmar

  Introducere Myanmar

  Nu multe lucruri se compară cu sentimentul pe care îl ai când bați niște drumuri despre care știi (și simți) că nu au mai fost bătute de alte miliarde de pași înainte. Și asta-i Myanmar. Deocamdată. Zisă și Pământul de Aur, aceasta este o țară neexploatată încă de hărți și broșuri și în care clișeele turistice nu se înghesuie unele în altele. Este un loc în care localnicii nu s-au deprins încă cu meșteșugul comerțului de cultură cu călătorii, ci se comportă cu naturalețea absolută cu care tratezi un străin căruia vrei să îi fi… prieten.

  Circuite Myanmar

  Circuite Myanmar

  Bagan

  Când stai și privești soarele cum apune pe deasupra a 2.000 de temple budiste (pagode) și știi că asta se întâmplă cu aceeași vehemența de un mileniu jumate încoace… s-ar putea să simți ceva nelalocul lui în ritmul respirației. Iar când începi să iei la vizitat templele a doua zi, să descoperi comorile pe care le ascund și să-l privești în ochi pe Buddha, în nenumăratele întruchipări și statui, îți vei da seama că lumea nu mai are nimic în comun cu ceea ce știai înainte.

  Balloons over Bagan

  Balloons Over Bagan

  Alarma ce suna la 3:30 dimineața ar putea scoate din minți chiar și cel mai fanatic budist; dar când trezirea culminează cu vederea răsăritului dintr-un balon cu aer cald ce zboară pe deasupra miilor de pagode de aur… parcă se mai șterge din supărare. Zborul de o oră oferă priveliștea copleșitoare a templelor pe care soarele dimineții pare să le îmbrace în foc, pe măsură ce ghidul le deapănă poveștile din spate.

  Inle Lake

  Inle Lake poate fi explorat pe calea apei, din confortul unei bărci de lemn cu coadă lungă, oferind privirii peisaje luxuriante ale acestor sate pescărești. Pentru cei ce se simt mai degrabă cu chef de a străbate zona la pas, o drumeție prin jungla împletită cu rocile calcaroase promite deconectare totală. Prea probabil să-ți iasă în cale localnici gata pregătiți să ofere un zâmbet, mai ales că satele sunt locuite de triburi din care tradiția nu pare să se grăbească să-și ia tălpășița.

  Shwedagon Pagoda Yangon

  Yangon

  Iată cel mai mare și mai comercial oraș al țării care îți va aminti că te afli într-o lume contemporană, încărcat deopotrivă cu monumente budiste și cu restaurante și baruri. Prea probabil, te vei trezi întrebându-se cum de încape atât de bine o arhitectură britanică de secol 19 într-o cultură asiatică și-așa extrem diferită. Cea mai importantă clădire religioasă a Myanmarului se află aici: Pagoda Shwedagon, împodobită cu 27 de tone de frunze de aur și mii de pietre prețioase, adevărată comoară, fiind însă cele câteva fire păr al lui Buddha expuse la intrare.

  Road to Mandalay

  Mandalay

  Deși al doilea cel mai mare oraș, Mandalay include, pe lângă inevitabilă modernitate, și cele trei capitale antice: Inwa, Amarapura și U Bein Bridge. Acestea sunt locuri în care cultura budista este atât de evidentă, încât nu ar putea trece neobservată nici dacă i-ai bate cărările legat la ochi. Oricum ar fi imposibil să nu calci pe picior minim un călugăr budist. Iar dacă asta se întâmplă, vei vrea să te oprești cu el la o vorbă, la o cană de ceai și să asculți cum se vede lumea din prisma unei minți neatinse de consumerism și alte neajunsuri.

  Circuite Myanmar

  Ngapali Beach

  Paradis pe plajă, colț de fericire într-o lume păcătoasă, cum arăta pământul după facerea lumii… spune-i cum vrei, dar nu te priva de experiența câtorva zile petrecute pe cea mai frumoasă plajă din Asia de Sud – Est. Uită de orice te așteaptă acasă și închiriază o barcă, o bicicleta, urmărește păsările, vizitează satul Thandwe din apropriere, deșertează o bere în timp ce soarele coboară peste Oceanul Indian sau fa-le pe toate. Pe plajă din Ngapali se îngăduie orice.

  Servicii oferite de Myanmar Travel & Tours

  Circuite Myanmar & Excursii in Myanmar

   

  Bilete de Avion Domestice in Myanmar

   

  Cazare Hotel: Yangon, Bagan, Inle Lake, Mandalay

   

  Transport

   

  Ghizi: Limba Engleza, Franceza, Germana, Spaniolă

  Asistenta 24/7 în limba Romana.

   

  Pentru mai multe detalii ne putem contacta:

  Feel free to contact us for any questions!

  Submit
   
  How Can I Help You?  
  How can I assist you today?
  +