Viza Myanmar sau cum este mai cunoscuta in Romania, Birmania se poate obtine online. Trebuie mentionat ca nu este Visa on Arrival pe sistemul de viza in  Thailanda. Inainte trebuie aplicat online.

Site-ul oficial pentru visa de Myanmar pentru Romania este https://evisa.moip.gov.mm/ . Termenul de emitere este de pana la 3 zile lucratoare. Insa de obicei tot procesul nu dureaza mai mult de 48h.

Conditii de calatorie pentru Myanmar/Birmania

  • Costul vizei turistice pentru Myanmar/Birmania este de 50$/persoana
  • Valabilitatea vizei este de 28 de zile de la data intrarii in Myanmar.
  • Fee-ul vizei de Myanmar nu este returnabil
  • Se poate aplica la viza de Myanmar cu maxim 90 de zile inainte de sosire in Birmania.
  • Punctele de intrare in Myanmar cu viza on arrival (online) in Myanmar: Yangon Airport, Mandalay Airport, Nay Pyi Taw Airport, Tachileik, Myawaddy, Kawthaung – terestru.

Dupa completarea campurilor legat de viza (informatii persoanele si tipul de cazare) si a informatiilor in cazul in care veniti intr-un circuit in Myanmar urmeaza uplodarea pozei conform cerintelor de pe site.

Viza Myanmar Viza Myanmar

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca aveti un pop-up settings acesta trebuie dezactivat.

Ultima faza este cea de payment a vizei de Myanamar. Site-ul este secure si singurele Viza Myanmarprobleme in cazul platii ar putea fi cele de situatia site-ul. In anumite momente acesta poate fi down :).

 

 

 

 

 

 

Viza de Myanmar se poate obtine si de la consulatele diplomatice din Bangkok sau Kuala Lumpur in cazul in care nu puteti sau ati uitat sa aplicati online. Viza se poate elibera on the same day. Costul pentru same day visa este de 1260 thai bath iar pentru next day de 1000 thai bath – aproximativ 35$ si 30$ respectiv.

Adresa Ambasada Myanmar in Bangkok: 132 S Sathorn Rd, Khwaeng Khlong Toei Nuea, Sathon, Krung Thep Maha Nakhon 10120

Adresa Ambasada Myanmar in Kuala Lumpur: 8, Jalan Ampang Hilir, Taman U Thant, 55000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Adresa Ambasada Myanmar in Chiang Mai:Maneenopparat Soi 3, Tambon Chang Phueak, Amphoe Mueang Chiang Mai, Chang Wat Chiang Mai 50200.

Turistii care doresc sa calatoreasca in Vietnam sunt sfatuiti sa aplice pentru E-Visa cu minim 2 saptamani inainte de intrarea in Myanmar.

MyanMarvels ofera asistenta in cazul in care aveti nevoie de ajutor cu procesul de aplicare pentru viza de Myanmar.

Doriti un circuit in Myanmar? Puteti sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Calatorie placuta in Myanmar!