Viza Myanmar sau cum este mai cunoscuta in Romania, Birmania se poate obține online. Trebuie menționat ca nu este Visa on Arrival pe sistemul de viza in  Thailanda. Înainte trebuie aplicat online.

Site-ul oficial pentru visa de Myanmar pentru Romania este https://evisa.moip.gov.mm/ . Termenul de emitere este de pana la 3 zile lucrătoare. Insa de obicei tot procesul nu dureaza mai mult de 48h.

Condiții de călătorie pentru Myanmar/Birmania

  • Costul vizei turistice pentru Myanmar/Birmania este de 50$/persoana
  • Valabilitatea vizei este de 28 de zile de la data intrarii in Myanmar.
  • Fee-ul vizei de Myanmar nu este returnabil
  • Se poate aplica la viza de Myanmar cu maxim 90 de zile înainte de sosire în Birmania.
  • Punctele de intrare in Myanmar cu viza on arrival (online) in Myanmar: Yangon Airport, Mandalay Airport, Nay Pyi Taw Airport, Tachileik, Myawaddy, Kawthaung – terestru.

După completarea campurilor legat de viza (informații persoanele si tipul de cazare) si a informatiilor in cazul in care veniti într-un circuit în Myanmar urmează uploadarea pozei conform cerințelor de pe site.

Viza Myanmar Viza Myanmar

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă aveți un pop-up settings acesta trebuie dezactivat.

Ultima faza este cea de paiement a vizei de Myanmar. Site-ul este secure si singurele Viza Myanmarprobleme în cazul plății ar putea fi cele de situația site-ul. In anumite momente acesta poate fi down :).

 

 

 

 

 

 

Viza de Myanmar se poate obține si de la consulatele diplomatice din Bangkok sau Kuala Lumpur in cazul in care nu puteți sau ati uitat sa aplicati online. Viza se poate elibera on the same day. Costul pentru same day visa este de 1260 thai bath iar pentru next day de 1000 thai baht – aproximativ 35$ si 30$ respectiv.

Adresa Ambasada Myanmar in Bangkok: 132 S Sathorn Rd, Khwaeng Khlong Toei Nuea, Sathon, Krung Thep Maha Nakhon 10120

Adresa Ambasada Myanmar in Kuala Lumpur: 8, Jalan Ampang Hilir, Taman U Thant, 55000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Adresa Ambasada Myanmar in Chiang Mai:Maneenopparat Soi 3, Tambon Chang Phueak, Amphoe Mueang Chiang Mai, Chang Wat Chiang Mai 50200.

Turistii care doresc sa calatoreasca în Myanmar sunt sfatuiti sa aplice pentru EVisa cu minim 2 saptamani înainte de intrarea în Birmania.

MyanMarvels ofera asistenta in cazul in care aveti nevoie de ajutor cu procesul de aplicare pentru viza de Myanmar.

Doriti un circuit in Myanmar? Puteți sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Calatorie placuta in Myanmar!